ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων;
  Είμαστε ανοιχτά Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-16:00..
  Είμαι νέος πελάτης – Πως μπορώ να κάνω μια ηλεκτρονική παραγγελία;

  Για να κάνετε μια παραγγελία πρέπει να κάνετε πρώτα την εγγραφή στο Eshop μας.  Βάζοντας τα απαραίτητα στοιχειά στην φόρμα, διαλέγετε ένα Username (για ευκολία το email σας), και έναν κωδικό της επιλογής σας.  Μετά την εγγραφή σας προσθέστε τα επιθυμητά προϊόντα στο καλάθι σας, και πατάτε “ολοκλήρωση παραγγελίας”.  Έπειτα απλώς ακλουθείτε την διαδικασία επιλέγοντας τρόπο πληρωμής, τόπο παράδοσης, κλπ.  Για οποιαδήποτε απορία σας παραμένουμε στην διάθεση σας και στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

  Που μπορώ να δω την κατάσταση της παραγγελίας μου στο Εshop.

  Για την εξέλιξη της παραγγελίας σας, μπορείτε να ενημερωθείτε ελέγχοντας το email  σας καθώς σε κάθε στάδιο της παραγγελίας αποστέλλεται ηλεκτρονική αλληλογραφία με την ενημέρωση της παραγγελίας σας.  Τα τρία στάδια ενημέρωσης είναι:  προς επεξεργασία, αναμονή παραγγελίας, και προς παράδοση.   Μέσω τηλεφώνου μπορούμε να λύσουμε οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε.

  Δεν βρίσκω κάποιο προϊόν.

  Μπορείτε είτε να αναζητήσετε ένα προϊόν βάσει της κατηγορίας του, είτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση για κάτι πιο συγκεκριμένο.   Μπορείτε πάντα στις παρατηρήσεις να ζητήσετε ένα προϊόν που δεν υπάρχει στο Εshop μας, και ένας συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για διαθεσιμότητα τιμή κλπ.

  Τηλέφωνα επικοινωνίας

  (+30) 210-4977-827