Σχετικά με την εταιρεία μας

MelMed Hellas

Innovative way of consultancy

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Selling and promoting products on pharmacies

Η Melmed είναι μια καινοτόμος εταιρεία που ιδρύθηκε το 2020, με έδρα την Ελλάδα. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της παραφαρμακευτικής περίθαλψης, κυρίως στην προμήθεια φαρμακείων με πληθώρα προϊόντων.

Η γκάμα μας περιέχει προϊόντα περιποίησης, όπως: φυτικές βαφές μαλλιών, βιολογικές μπάρες δημητριακών, αλείμματα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αλλά και serum προσώπου καθώς και διάφορα αναλώσιμα, όπως τεστ ανίχνευσης ιών,λοιμώξεων, φερριτίνης και βιταμίνης D, μάσκες προστασίας, οξύμετρα, θερμόμετρα, αντισηπτικά και άλλα.

Παράλληλα, παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε φαρμακεία, προκειμένου να αυξήσουν τους τζίρους τους, να πετύχουν καλύτερες συμφωνίες και να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους.

Όραμα της MelMed είναι να χτίσει ένα δίκτυο συνεργατών, το οποίο θα έχει κοινό απώτερο σκοπό την πώληση εξαίρετων και καινοτόμων προϊόντων, παρέχοντας παράλληλα τις ποιοτικότερες και πιο σύγχρονες λύσεις σε συνεργάτες και καταναλωτές. Αδιαπραγμάτευτη αξία μας και στόχος είναι να οδηγήσουμε προς τον εκσυγχρονισμό το ελληνικό φαρμακείο καθιστώντας το παράλληλα το ισχυρότερο σημείο πρωτοβάθμιας περίθαλψης στον τομέα της υγείας.

Ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματά μας είναι η εξυπηρέτηση περισσότερων από 1000 σημείων με αναλώσιμα και εξοπλισμό κατά την περίοδο της πανδημίας του COVID-19, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Ο στόχος μας είναι πάντα να βρισκόμαστε δίπλα στον συνεργάτη μας, να παρέχουμε άρτια εξυπηρέτηση και λύσεις για την βελτίωση και μεγιστοποίηση των υπηρεσιών που παρέχει. Στη Melmed, πιστεύουμε ότι η επιτυχία μας βασίζεται στην επιτυχία των συνεργατών μας. Με αυτήν τη φιλοσοφία, συνεχίζουμε να εξελίσσουμε και να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς.

Κοινωνικά Δίκτυα

Συνεργασίες

Στη Melmed Hellas έχουμε συνεργασίες με σημαντικούς προμηθευτές ώστε να παρέχουμε ποιοτικά υλικά και προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

www.melmed.gr

Παρουσίαση Προϊόντων

Αναπαραγωγή Βίντεο

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.